Nova Junta Directiva 2023-27

Jordi Matas, reescollit president del Consell Esportiu del Maresme.

Aquest dilluns 23 d’octubre, s’ha celebrat l’Assemblea Extraordinària per escollir els membres de la comissió directiva del CEM pel període 2023-2027.
Després de l’Assemblea, els nous membres han fet la primera reunió de la junta directiva per l’elecció dels diferents càrrecs.
Jordi Matas, continuarà com a president els propers quatre anys i tindrà com a vicepresidents a Beatriz Delgado, regidora d’esports de l’Ajuntament de Mataró i Pep Ripollès, conseller del Consell Comarcal del Maresme.
Per la seva part, Joan Vilà, de la Penya Apa Anem-hi d’Arenys de Mar, i Àlvar Julian, representant de la Federació Catalana de Voleibol, continuaran com a tresorer i secretari de la junta respectivament. Els vocals seran: Israel Payà (Aj. Alella), Marta Alabart (Aj. Palafolls), Jordi Muñiz (Aj. Arenys de Mar), Joaquim Torres (Esc. Meritxell), Ivan Serrano (CEE Premià de Mar), Ruben Vives (AEE Thos i Codina) .Tots aquests càrrecs s’han escollit per unanimitat.
El repte pels propers 4 anys és fer un salt endavant en la gestió del consell, una vegada aquest s’ha estabilitzat i gaudeix d’una situació excel·lent per fer un important creixement.