Concurs Fotogràfic

Amb l’arribada del 2021, torna en la seva segona edició el Concurs de fotografia en l’àmbit de l’Activitat física i l’esport organitzat pel Consell Esportiu del Maresme i l’Esportiu Maresme.

Desprès de l’èxit de la primera edició celebrada durant el primer semestre de 2020, ens complau comunicar que arriba la segona edició del Concurs Fotogràfic en l’àmbit de l’Activitat Física i l’Esport.

L’objectiu del Concurs és destacar fotogràficament els valors i les emocions de la pràctica de l’activitat física i l’esport en qualsevol de les seves manifestacions.

Des d’Esportiu Maresme i el Consell Esportiu del Maresme promovem la pràctica de l’activitat física i l’esport, posem en rellevància les entitats que fomenten aquesta pràctica i recolzem els clubs, entitats i esportistes de la Comarca del Maresme.

Ens ajudes a retratar allò que l’esport significa per a tu?

En aquesta segona edició es mantenen les dues categories de participació:

 • La categoria escolar: aquelles manifestacions de l’activitat física i l’esport (competitiu o no competitiu) adreçades a persones en edat escolar (0-18 anys) que es realitzen dins de la Comarca del Maresme.
 • La categoria general: aquelles manifestacions de l’activitat física i esport (competitiu o no competitiu) adreçades a persones de 18 anys o més que es realitzen dins de la Comarca del Maresme.

Participar és molt senzill!

S’utilitzarà l’aplicació Instagram com a plataforma de presentació de les fotografies, i s’ha de seguir els següents passos perquè les candidatures siguin vàlides:

 1. Seguir a Instagram a @ce_maresme i @esportiu_maresme
 2. Omplir el formulari d’inscripció. El trobaràs a la biografia d’Instagram dels organitzadors: @ce_maresme i @esportiu_maresme).
 3. Fes un post a Instagram (no seran vàlids els stories) amb la fotografia amb la que vulguis participar afegint:
  1. El hashtag #concursesportiumaresmeCEM
  2. Mencionant a @ce_maresme i @esportiu_maresme
  3. Posant un títol a la teva fotografia
  4. Indicant si participa a la categoria escolar o a la categoria general.
  5. Anomenant a quin municipi del Maresme ha estat realitzada la fotografia.

El període de presentació de fotografies comença l’ 11 de gener de 2021 i finalitza el 31 de maig de 2021 per ambdues categories.

Prepara la teva càmera i anima’t a compartir amb nosaltres la màgia de l’esport!!!!

Bases de Competició 20/21

Formulari de participació