Dia contra l’homofòbia i transfòbia en l’esport

El Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Maresme hem cregut necessari iniciar una campanya de sensibilització pel proper cap de setmana del 17 i 18 de febrer donat que el dia 19 de febrer és el dia contra l’homofòbia i transfòbia en l’esport.
Us animem a participar en aquesta campanya com a clubs i entitats esportives de la comarca.

Si voleu participar haurieu de:

– Adherir-vos a la campanya, enviant un mail a sai.lgbti@ccmaresme.cat. Des del servei us facilitaran material divulgatiu per si teniu la possibilitat de muntar un stand allà on jugueu aquell cap de setmana, o voleu lluir una polsera amb la bandera lgbtiq+ (per exemple), tenir informació per repartir pel públic…

– Fer la lectura del manifest abans d’iniciar els partits que s’organitzaran durant aquell cap de setmana.
Per poder arribar més lluny amb la sensibilització, us agrairiem molt que puguéssiu fer alguna foto/vídeo i publicar a xarxes socials utilitzant el hashtag #JuguemContralaLGTBIfòbia i etiquetar el @consellcomarcaldelmaresme @igualtat.maresme i @ce_maresme.
També ens agradaria rebre les fotografies que feu durant aquell dia per fer-ne un recull i augmentar-ne la visibilitat. Les podeu enviar a: sai.lgbti@ccmaresme.cat i competicio@cemaresme.cat
Us adjuntem el manifest, el banner de la campanya i un post per instagram.

Agraïm la vostra col·laboració, i esperarem amb il·lusió la vostra confirmació d’adhesió a la campanya, les vostres fotos i peticions de material.
Salutacions!