Arrenca el curs 2023-24!

Esperant que hagueu gaudit de l’estiu, des del Consell Esportiu del Maresme aprofitem per donar la benvinguda a entitats i esportistes i ens posem en marxa per iniciar un nou curs ple d’activitats.

Adjuntem un document amb la informació general del nou curs i que trobareu penjada també a la nostra web amb la resta de documents, on destaquem:

  • Resta oberta la inscripció dels vostres esportistes i equips a l’aplicatiu Playoff.
  • La inscripció d’equips per participar a la 1a Fase de la Competició d’esports d’equip estarà oberta fins el divendres 6 d’octubre, amb la previsió d’iniciar les lligues escolars el 28 d’octubre.  En el cas de les Lligues de Lleure la competició iniciarà 1-2 setmanes més tard.
  • El dimarts 3 d’octubre (tarda) es convocarà reunió d’esports d’equip en format online (properament enviarem convocatòria).  En el cas dels esports individuals es convocarà més endavant.
  • El dissabte 21 d’octubre (matí), jornada de formació i reciclatge per a tutors-es de joc del curs 2023-24 en format presencial (assistència obligatòria). Enllaç formulari inscripció.

Els tutors/es de joc, a partir d’aquest curs, serà el Consell Esportiu qui tramitarà la llicència.

  • Jornades de promoció de ritmes i balls obertes a entitats esportives, escoles de dansa i centres educatius.

 

Aprofitem per desitjar un bon inici de curs a tothom i recordar-vos que estem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu.